top of page

En smak för alla! Du som gillade vår tidigare smak Cocoa Sea Salt har hamnat HELT RÄTT. Vi skulle nämligen vilja påstå att Fibr Kladdkaka är en förfinad version. Kladdkaka i smidig förpackning, med bra innehåll och fortfarande oemotståndligt god. Dream does come true! 
 

✓ 25 gram

✓ Med fiber & låg sockerhalt

✓ Energibar fri från gluten, mjölk, nötter, mandel, ägg, jordnötter och soja.

✓ Framtagen av dietist.

 

Fibr Original har låg sockerhalt och innehåller finskt björksocker, även benämnt xylitol. Det är en naturlig sötning utvunnen från träd som ger en något kylande sötma. Björksocker påverkar ditt blodsocker minimalt och är snällare mot tänderna jämfört med vanliga sockerarter. Björksocker är en sockeralkohol och överdriven konsumtion kan ha laxerande effekt.
 

Vi jobbar helhjärtat och noggrant med allergenfri mat, läs mer här.
 

Precis som alla våra läckerheter är Fibr Kladdkaka bakad med kärlek och omsorg på vår egen fabrik i Edsbyn, Hälsingland. Våra produkter är inspirerade av svenska fikaklassiker och lätt att packa med, lätt att tycka om!
 

Får du inte nog av Fibr Kladdkaka i ditt liv? Här kan du beställa Kladdkaka i flerpack till ett bättre pris.

Kladdkaka 25g

15,00 krPris
Moms ingår
  • Glutenfri (ren) havre, majsfiber, sötningsmedel: xylitol, kokosolja, kakao, salt.

Varför välja Fibr?

Vi är ett litet företag i Edsbyn, Hälsingland, som gör mellanmål och fika utan spår av gluten, mjölk, nötter, mandel, ägg, jordnötter och soja. Hos oss ska du alltid känna dig trygg med innehållet. 💛 

Vi bakar alla våra produkter på egen hand i vår fabrik och älskar att hitta på nytt! Därför hittar du ofta nyheter och massor av roliga smaker hos oss. 🍭