MARTAS GLUTENFRIA BRÖD
- Utan vetestärkelse & tillsatser
Surdegsbrödet är precis som våra andra bröd gjort på naturliga ingredienser. Milt och saftigt bröd, skonsamt för magen. Martas bröd är bakade på ett familjebageri i Sverige enligt recept från Martas kök. Varje produkt har skapats med mycket omtanke, många smaktester och de absolut bästa råvarorna. För att du ska få avnjuta en riktigt god glutenfri gourmetprodukt!
- Ett surdegsbröd väger 460g.
- Brödet skickas rumstempererat och ska frysas in direkt.
Vi jobbar helhjärtat och noggrant med allergenfri mat, läs mer här.
Martas Surdegsbröd
Vatten, majsmjöl, bovetemjöl, agavenektar, malda psylliumfröskal, tapiokamjöl, surdegspulver av ris (3%), havssalt och jäst.
Näringsinnehåll (per 100g) Energi 714 kJ/170 kcal Fett 1,0 g mättat fett 0,2 g Kolhydrater 33 g varav sockerarter 2,5 g Protein 4,1 g Fiber 6,7 g Salt 1,0 g