MARTAS GLUTENFRIA BRÖD
- Utan vetestärkelse & tillsatser
Ett saftigt grovt gourmetbröd utan tillsatt socker med sötma från äpple, syra från vinäger och nypon. Påminner i sin karaktär om danskt rågbröd. Kanske det saftigaste och godaste glutenfria brödet du någonsin smakat! Martas bröd är bakade på ett familjebageri i Sverige enligt recept från Martas kök. Varje produkt har skapats med mycket omtanke, många smaktester och de absolut bästa råvarorna. För att du ska få avnjuta en riktigt god glutenfri gourmetprodukt!
- Brödet skickas rumstempererat och ska frysas in direkt.
- Ett bröd väger 460g.
Vi jobbar helhjärtat och noggrant med allergenfri mat, läs mer här.
Martas Gourmetbröd
Vatten, glutenfritt HAVREmjöl, glutenfria HAVREgryn, nyponskalsmjöl, äpple, linfrön, solrosfrön, bikarbonat, äppelcidervinäger, malda psylliumfröskal och havssalt.
Näringsinnehåll (per 100g) Energi 1010 kJ/242 kcal
Fett 9,6 g mättat fett 1,2 g Kolhydrater 25,6 g varav sockerarter 1,4 g Protein 9,3 g Fiber 7,7 g Salt 1,9 g