top of page

Fibr i spännande samarbete med skidprofilen Moa Lundgren

Fibr och Moa Lundgren lanserar tillsammans en Limited Edition energibar i smaken Citron/Blåbär. Produkten tillhör Fibrs sortiment Sport som är speciellt utformat för långdistansutövare, med andra ord perfekt för utomhusaktiviteter i vinter!


moa lundgren med sin energibar från fibr

Fibr meddelar stolt sitt första samarbete med en atlet. Tillsammans med elitskidåkaren Moa Lundgren har vi på Fibr utvecklat en helt ny smak, Citron/Blåbär, som nu finns tillgänglig att köpa som en begränsad upplaga i Fibrs webbshop.

Moa Lundgren, känd för sina framstående prestationer inom skidsporten, har delat med sig av sin passion för idrott i allmänhet och längdskidor i synnerhet och hur Fibrs nya energibar passar perfekt för långpass i skidspåret. Den ljuvliga kombinationen av blåbär och citron ger en fräsch smakupplevelse och lättsmält energi i praktiskt fickformat.

Produktinformation:

  • Smak: Citron/Blåbär

  • Förpackning: 18-pack minibars á 25 gram

  • Egenskaper: Glutenfri, mjölkfri, nötfri, mandelfri, äggfri, jordnötsfri, sojafri. Bakad i Sverige, rik på fibrer och fullkorn. Utvecklad av dietist.

  • Tillverkning: Bakad med kärlek och omsorg på Fibrs egen fabrik i Edsbyn, Hälsingland.


fibr moa lundgren citron blåbär

Moa Lundgren delar entusiastiskt sina tankar om samarbetet och skapandet av hennes egna smak Citron/Blåbär:

"Att utgå från citron var en självklarhet för mig, då det är en smak jag alltid älskat oavsett om det handlar om dryck, snacks eller dessert. När jag då testade första receptproverna kände jag att det var något som saknades - och kom att tänka på det som alltid finns i min frys och min (berömda!) sylt, nämligen blåbär!"

Exklusivt på fibr.se

Samarbetet markerar en spännande milstolpe för Fibr och introducerar en unik möjlighet för kunder att köpa den begränsade upplagan av Citron/Blåbär direkt från Fibrs webbshop fibr.se.


För ytterligare information och för att följa samarbetet, besök vår hemsida fibr.se.


Om Fibr: Fibr är dedikerade till att skapa näringsrika och allergenfria energibars för alla. Oavsett stillasittande vardag eller den som älskar en aktiv livsstil. Med fokus på kvalitet och smak har Fibr etablerat sig som en pålitlig partner för dem som behöver ett allergenfritt och/eller energirikt mellanmål men inte tummar på smak.


edsbyns sk äter moa lundgrens fibr citron blåbär på träning

För pressförfrågningar, vänligen kontakta: Sara Bjurbäck Sara@fibr.se

Följ oss på sociala medier: @fibr.se


bottom of page