top of page

 

Ingefärskola

199,00 krPris
Moms ingår
EJ I LAGER, KLICKA FÖR ATT ÖNSKA
 • NYHET! SPORT är optimerad för idrottare, utvecklad för långpass. 18-pack minibars á 25 gram.  Vi kände oss kreativa i provköket och efter att en kollega tjajat väldigt entasuastist efter en ingefärssmak fick ju vi bara lov att prova! Och OJ vilken succé det blev. Testa själv! 

   

  ✓ Energibar fri från gluten, mjölk, nötter, mandel, ägg, jordnötter och soja. 

  ✓ Bakad i Sverige

  ✓ Rik på fibrer och fullkorn

  ✓ Framtagen av dietist

   

  Precis som alla våra läckerheter är Fibr Ingefärskola bakad med kärlek och omsorg på vår egen fabrik i Edsbyn, Hälsingland. Våra produkter är inspirerade av svenska fikaklassiker och lätt att packa med, lätt att tycka om! 

   

  Vi jobbar helhjärtat och noggrant med allergenfri mat, läs mer här.

   

  Gillar du Ingefärskola? Då kan vi även tipsa dig att ta en titt i vårt breda sortiment av glutenfria mellanmål och snacks, till exempel Fibr Chokladkola. 

Varför välja Fibr?

Vi är ett litet företag i Edsbyn, Hälsingland, som gör mellanmål och fika utan spår av gluten, mjölk, nötter, mandel, ägg, jordnötter och soja. Hos oss ska du alltid känna dig trygg med innehållet. 💛 

Vi bakar alla våra produkter på egen hand i vår fabrik och älskar att hitta på nytt! Därför hittar du ofta nyheter och massor av roliga smaker hos oss. 🍭