top of page

Våra partners

Vi vill att fler ska upptäcka det magiska med Fibr samtidigt som vi bidrar till initiativ som inspirerar till rörelse, uteliv och hälsa.

Fjällanda retreats.png

Fjällanda Retreats

Under 2021 påbörjade vi ett samarbete med Fjällanda Reatreats som fortlöper under 2022.


Bakom konceptet Fjällanda står Bea Viberg och Elin Ohm som delar ett intresse för hälsa och välmående i kombination med natur och friluftsliv. Fjällanda erbjuder retreats med fokus på att tillbringa tid på det helande fjället, låta yogans magiska kraft stärka och naturens stillhet läka.  

Edsbyns IF Handboll

Vi sponsrar vår lokala handbollsförening med fiberrik energi till lagens bortamatcher och cuper. Edsbyns IF Handbolls motto är Handboll - Glädje - Gemenskap vilket betyder att handbollen både ska vara en rolig idrott och ett socialt umgänge. Föreningen har ca 100 aktiva barn och ungdomar från 10 år upp till damlag. Vi är stolta över att samarbeta med en så engagerad ungdomsidrottsförening!

edsbyns IF Handboll.png
jarvsoguiderna fibr.jpg

Järvsöguiderna

Det är ingen nyhet att det behövs bra energi för att maximera äventyret i naturen! Mitt i Hälsingland ligger vackra Järvsö. Här väntar Järvsöguiderna på dig med alla de aktiviteter, upplevelser och äventyr Järvsö, Hälsingland och Härjedalen har att erbjuda. Järvsöguiderna tar med privatpersoner likväl som företag på äventyr i naturen. Aktiviteter som håller hög kvalitet i kombination med guidernas gedigna kompetens. Vi kallar det för en match made-in-nature! Sugen på att ge dig ut på Järvsö och Hälsingland-Härjedalsfjällen? Då vet du vem du ska kontakta!

Edsbyns IF Bandy driver barn/ungdomsverksamhet med över 200 barn i rörelse varje vecka, från 4 till 19 års ålder. Extra glada är vi nu att se att en flickverksamhet är igång och hoppas att ännu fler ska hitta ut på bandyplanen!

Fibr sponsrar föreningen med energibars och i sann laganda ser vi även till att förse bortalaget med produkter under hemmamatcherna i Edsbyn! Tillsammans bygger vi en framgångsrik grund med rörelse och hälsa i fokus.

Edsbyns IF Bandy

havrebars bandybyn edsbyn.jpg
allergiexperterna fibr.png

Sedan 2021 samarbetar Fibr med Allergiexperterna. Allergiexperterna består av Anna (läkare specialiserad på barnallergi) och Veronica (barnallergisjuksköterska) och skapades ur 30 års erfarenhet och stort engagemang. Samarbetet med Fibr möjliggör en kontinuerlig dialog hur vi kan förbättra och förenkla vardagen för allergiker.

 

Tillsammans förenas värderings-styrda företag med visionen att att förbättra den svenska folkhälsan. 

Allergiexperterna

Samarbetsförfrågan

Vi får många förfrågningar om sponsring och samarbeten just nu. Det är jätteroligt, men tyvärr har vi inte möjlighet att stötta alla fantastiska initiativ därute. Det är viktigt för oss att det är kvalitet i det vi gör, vilket också inkluderar våra samarbeten, och just nu räcker våra resurser och vår tid inte till för fler. Vårt primära fokus under våren 2023 är att fortsätta utveckla våra redan påbörjade samarbeten.

bottom of page