top of page

Våra partners

Vi vill att fler ska upptäcka det magiska med Fibr samtidigt som vi bidrar till initiativ som inspirerar till rörelse, uteliv och hälsa. 

Fjällanda samarbete Fibr

Fjällanda Retreats

Bakom konceptet Fjällanda står Bea Viberg och Elin Ohm som delar ett intresse för hälsa och välmående i kombination med natur och friluftsliv. Fjällanda erbjuder retreats med fokus på att tillbringa tid på det helande fjället, låta yogans magiska kraft stärka och naturens stillhet läka. Vi har själv fått uppleva magin som Elin och Bea skapar och kan varmt rekommendera Fjällanda till alla som söker en andningspaus i fjällmiljö!

järvsöguiderna fibr samarbete

Järvsöguiderna

Det är ingen nyhet att det behövs bra energi för att maximera äventyret i naturen! Mitt i Hälsingland ligger vackra Järvsö. Här väntar Järvsöguiderna på dig med alla de aktiviteter, upplevelser och äventyr Järvsö, Hälsingland och Härjedalen har att erbjuda. Aktiviteter som håller hög kvalitet i kombination med guidernas gedigna kompetens. Vi kallar det för en match made-in-nature!

Edsbyns IF bandy fibr samarbete

Edsbyns IF Bandy

Edsbyns IF Bandy driver barn och ungdomsverksamhet med över 200 barn i rörelse varje vecka, från 4 till 19 års ålder. Extra glada är vi nu att se att en flickverksamhet är igång och hoppas att ännu fler ska hitta ut på bandyplanen! Fibr sponsrar föreningen med energi och i sann laganda ser vi även till att förse bortalaget på hemmamatcherna i Edsbyn. Tillsammans bygger vi en framgångsrik grund med rörelse och hälsa i fokus.

Edsbyns IF Handboll

Allergiexperterna ingår samarbete med Fibr energibars

Sedan 2021 samarbetar Fibr med Allergiexperterna. Allergiexperterna består av Anna, läkare specialiserad i barnallergi, och Veronica, barnallergisjuksköterska, och skapades ur 30 års erfarenhet och stort engagemang. Samarbetet möjliggör en kontinuerlig dialog hur vi kan förbättra och förenkla vardagen för allergiker. Det är otroligt värdefullt för oss att få ta del av Annas och Veronicas erfarenhet!

Allergiexperterna

Edsbyns IF Handboll Fibr samarbete

Vi sponsrar vår lokala handbollsförening till lagens bortamatcher och cuper. Edsbyns IF Handbolls motto är handboll, glädje, gemenskap vilket betyder att handbollen både ska vara en rolig idrott och ett socialt umgänge. Föreningen har ca 100 aktiva barn och ungdomar från 10 år upp till damlag. Vi är stolta över att samarbeta med en så engagerad ungdomsidrottsförening!

Edsbyns IF Handboll

Sollefteå Skidor mål är att ge barn och ungdomar en möjlighet att utvecklas som skidåkare och personer i en verksamhet som bidrar till god hälsa och välbefinnande. Föreningen har elitverksamhet för juniorer och seniorer och vill att fler ska få upptäcka skidsporten och vår fantastiska natur.​ En förening med hög ambition, god sammanhållning och med ledorden glädje, stolthet, gemenskap.

sollefteå skidor och Fibr samarbete

Sollefteå Skidor

Samarbetsförfrågan

Vi får dagliga förfrågningar om sponsring/samarbeten vilket är OTROLIGT roligt. Tyvärr har vi inte möjlighet att stötta alla fantastiska initiativ därute. För oss är det viktigt att ett samarbete har ett tydligt syfte och ett ömsesidigt utbyte.

bottom of page