top of page

En smak vi bara äääääälskar. Vi kunde inte låta bli att göra en version av kak-favoriten Kokostopp. Att den skulle göra sig så bra i havreform kunde vi bara anta, tills vi tog saken i egna händer och bakade den själv! Och oj, så bra den blev. 

 

Boxen innehåller 25 st Kokostopp á 25 gram.

 

✓ Med fiber & låg sockerhalt

✓ Energibar fri från gluten, mjölk, nötter, mandel, ägg, jordnötter och soja.

✓ Framtagen av dietist.

 

Fibr Original har låg sockerhalt och innehåller finskt björksocker, även benämnt xylitol. Det är en naturlig sötning utvunnen från träd som ger en något kylande sötma. Björksocker påverkar ditt blodsocker minimalt och är snällare mot tänderna jämfört med vanliga sockerarter. Björksocker är en sockeralkohol och överdriven konsumtion kan ha laxerande effekt.

 

Vi jobbar helhjärtat och noggrant med allergenfri mat, läs mer här.

 

Precis som alla våra läckerheter är Fibr Kokostopp bakad med kärlek och omsorg på vår egen fabrik i Edsbyn, Hälsingland. Våra produkter är inspirerade av svenska fikaklassiker och lätt att packa med, lätt att tycka om!

 

Föredrar du att mixa din egen blandning? Här kan du beställa Kokostopp i styck och kombinera med dina andra favoriter.

Kokostopp 25-pack

299,00 krPris
Moms ingår
EJ I LAGER, KLICKA FÖR ATT ÖNSKA
  • Glutenfri (ren) havre, majsfiber, sötningsmedel: xylitol (björksocker), kokosolja, rostad kokos 2%, naturlig arom, salt.

Varför välja Fibr?

Vi är ett litet företag i Edsbyn, Hälsingland, som gör mellanmål och fika utan spår av gluten, mjölk, nötter, mandel, ägg, jordnötter och soja. Hos oss ska du alltid känna dig trygg med innehållet. 💛 

Vi bakar alla våra produkter på egen hand i vår fabrik och älskar att hitta på nytt! Därför hittar du ofta nyheter och massor av roliga smaker hos oss. 🍭