top of page

Tiramisu i en havrebar?! Nästan för galet för att vara sant, men här är vi! En slå-dig-i-ansiktet-smak som passar perfekt till dig som gillar bittermandel (och kanske en lite vuxnare?) smak. Dessutom har den ett fantastiskt kakaotäcke som både ser- och smakar otroligt. Ge den en chans och låt oss veta vad du tycker! 
 

Boxen innehåller 25 st Tiramisu á 25 gram.

 

✓ Med fiber & låg sockerhalt

✓ Energibar fri från gluten, mjölk, nötter, mandel, ägg, jordnötter och soja.

✓ Framtagen av dietist.

 

Fibr Original har låg sockerhalt och innehåller finskt björksocker, även benämnt xylitol. Det är en naturlig sötning utvunnen från träd som ger en något kylande sötma. Björksocker påverkar ditt blodsocker minimalt och är snällare mot tänderna jämfört med vanliga sockerarter. Björksocker är en sockeralkohol och överdriven konsumtion kan ha laxerande effekt.

 

Vi jobbar helhjärtat och noggrant med allergenfri mat, läs mer här.
 

Precis som alla våra läckerheter är Fibr Tiramisu bakad med kärlek och omsorg på vår egen fabrik i Edsbyn, Hälsingland. Våra produkter är inspirerade av svenska fikaklassiker och lätt att packa med, lätt att tycka om!
 

Föredrar du att mixa din egen blandning? Här kan du beställa Tiramisu i styck och kombinera med dina andra favoriter.

Tiramisu 25-pack

299,00krHinta
ALV Sisällytetty
  • Glutenfri havre, majsfiber, sötningsmedel: xylitol, kokosolja, kaffe, kakao, arom.

Varför välja Fibr?

Vi är ett litet företag i Edsbyn, Hälsingland, som gör mellanmål och fika utan spår av gluten, mjölk, nötter, mandel, ägg, jordnötter och soja. Hos oss ska du alltid känna dig trygg med innehållet. 💛