top of page

Kaffe som inte går att leva utan har tagit ny skepnad och följer med vart du vill utan att dränka kläderna i brun sörja. Med lite extra energi räcker den till och med längre! En tidigare succé som passar lika fint på morgonbussen som på familjeutflykten. Kaffe bakas med en chokladbas till skillnad från exempelvis Latte som bakas på en havrebas.

 

✓ 25 gram

✓ Med fiber & låg sockerhalt

✓ Energibar fri från gluten, mjölk, nötter, mandel, ägg, jordnötter och soja.

✓ Framtagen av dietist.

Fibr Original har låg sockerhalt och innehåller finskt björksocker, även benämnt xylitol. Det är en naturlig sötning utvunnen från träd som ger en något kylande sötma. Björksocker påverkar ditt blodsocker minimalt och är snällare mot tänderna jämfört med vanliga sockerarter. Björksocker är en sockeralkohol och överdriven konsumtion kan ha laxerande effekt.

Vi jobbar helhjärtat och noggrant med allergenfri mat, läs mer här.

Precis som alla våra läckerheter är Fibr Kaffe bakad med kärlek och omsorg på vår egen fabrik i Edsbyn, Hälsingland. Våra produkter är inspirerade av svenska fikaklassiker och lätt att packa med, lätt att tycka om!

Gillar du Kaffe? Då kan vi även tipsa dig att ta en titt i vårt breda sortiment av glutenfria mellanmål och snacks, till exempel Fibr Brownie.

Kaffe 25g

15,00krHinta
ALV Sisällytetty
 • Näringsinnehåll: Per 100 g Per 25 g
  kJ 1 499 375
  kcal 358 90
  Fett 15 3,7
  varav mättat 11 2,7
  Kolhydrater 44 11
  varav sockerarter 2,1 0,5
  varav polyoler 14 3,4
  Fiber 21 5,2
  Protein 7,0 1,8
  Salt 0,33 0,08