top of page

Duka upp till picknick i sommar med goda och smakrika knäckekex bakade på naturliga råvaror. Till ostbrickan, till bjudningen eller till en långsam frukost i sommarstugan.

Vilmas Mixlåda innehåller:

✓ 9 förpackningar Vilmas knäckekex

✓ Blandning av smakerna Kanel, Rosmarin, Sesam, Svart & Vit

Våra kex kan ätas med dipp eller med ditt favoritpålägg såsom ost och marmelad. De passar också lika fint att äta precis som de är som snacks!

 

Varför välja Vilmas?

 

Fjällbergets Bageri & Delikatesser är ett litet bageri i Hofors. Här bakar vi smakrika knäckekex med mycket kärlek och omsorg.

Vi bakar vårt gluten- och vetefritt knäcke från grunden, på naturliga och ekologiska råvaror och vår egen surdeg. Vi använder inga tillsatser och bara ingredienser du förstår namnet på. Så som ett riktigt knäcke ska vara helt enkelt!

Knäckekex Mixlåda 9-pack

299,00krHinta
ALV Sisällytetty
 • Glutenfri havre*, råsocker*, kokosfett*, havrekli*, glutenfritt bovete*, sirap*, havregryn*, pärlsocker*, kanel* (3.6%), linfrön*, bakpulver* och salt. *ekologiskt

  Kan innehålla spår av sesam och mjölk.

  ​Näringsvärden per 100g:

  Energi: 430 kcal (1800 kJ)
  Fett: 14 g (varav 9,2 g mättat)
  Kolhydrater: 62 g (varav 23 g sockerarter)
  Protein: 8 g
  Fiber: 9,7 g
  Salt: 1,8 g

  ​Lagom söta, bakade med egen surdeg och fullkorn. De behöver inget pålägg men passar med färskost, lite honung eller sylt.  Elegant till kaffe eller te!

Varför välja Fibr?

Vi är ett litet företag i Edsbyn, Hälsingland, som gör mellanmål och fika utan spår av gluten, mjölk, nötter, mandel, ägg, jordnötter och soja. Hos oss ska du alltid känna dig trygg med innehållet. 💛