top of page

Nyhet! Läcker smakkombination av Kakao & Hallon. Vi tog fram frukostserien efter att många sagt till oss att deras bästa Fibr moment är stressiga morgnar när tiden till en rejäl grötfrukost är knapp. HA! En gröt i fickformat, det går väl att fixa, tänkte vi! Så vi maxade torkad frukt och frön och frukostbaren var född. Låt dig inte avskräckas av dadlarna (vi sällar oss själva till skaran som inte gillar dadelbars). De bidrar mest med en svag sötma men smaken domineras av hallon och kakao.

 

✓ Energibar fri från gluten, mjölk, nötter, mandel, ägg, jordnötter och soja. 

✓ Bakad i Sverige

✓ Rik på fibrer och fullkorn

✓ Framtagen av dietist

 

Precis som alla våra läckerheter är Fibr Hallon/Kakao bakad med kärlek och omsorg på vår egen fabrik i Edsbyn, Hälsingland. Våra produkter är framtagna med stor passion och lätt att packa med, lätt att tycka om! Vi jobbar helhjärtat och noggrant med allergenfri mat, läs mer här.

 

Gillar du Hallon/Kakao? Då kan vi även tipsa dig att ta en titt i vårt breda sortiment av glutenfria mellanmål och snacks, till exempel Banan/Kakao.

FÖRVARING OCH SORTERING

 • Torrt, ej över normal rumstemperatur. 

 • Sorteras som plastförpackning.

Hallon/Kakao

HintaAlkaen 28,00kr
ALV Sisällytetty
Tuote on loppu
 • Innehåll: Glutenfri havre, majsfiber, dadlar, kokosolja, 6% hallon, 6% kakao, rismjöl, salt.

 • Näringsinnehåll: Per 100 gram Per bar 40 gram
  kJ 1,504 601
  kcal 359 143
  Fett 14 5.6
  varav mättat 10.3 4.1
  Kolhydrater 40 16
  varav sockerarter 13.4 5.3
  Fiber 25 10.0
  Protein 6.6 2.6
  Salt 0.52 0.21

Varför välja Fibr?

Vi är ett litet företag i Edsbyn, Hälsingland, som gör mellanmål och fika utan spår av gluten, mjölk, nötter, mandel, ägg, jordnötter och soja. Hos oss ska du alltid känna dig trygg med innehållet. 💛 

Vi bakar alla våra produkter på egen hand i vår fabrik och älskar att hitta på nytt! Därför hittar du ofta nyheter och massor av roliga smaker hos oss. 🍭