top of page

På er begäran, är Citronkakan äntligen tillbaka! Varje gång vi äter den undrar vi alltid varför Citronkakan inte är ett mer självklart val under fikastunden! Så enkelt, så gott. En blandning av sött och syrligt i en perfekt harmoni.

 

✓ 25 gram

✓ Med fiber & låg sockerhalt

✓ Energibar fri från gluten, mjölk, nötter, mandel, ägg, jordnötter och soja.

✓ Framtagen av dietist.

 

Fibr Original har låg sockerhalt och innehåller finskt björksocker, även benämnt xylitol. Det är en naturlig sötning utvunnen från träd som ger en något kylande sötma. Björksocker påverkar ditt blodsocker minimalt och är snällare mot tänderna jämfört med vanliga sockerarter. Björksocker är en sockeralkohol och överdriven konsumtion kan ha laxerande effekt.

 

Vi jobbar helhjärtat och noggrant med allergenfri mat, läs mer här.

 

Precis som alla våra läckerheter är Fibr Citronkaka bakad med kärlek och omsorg på vår egen fabrik i Edsbyn, Hälsingland. Våra produkter är inspirerade av svenska fika-klassiker och lätt att packa med, lätt att tycka om!

 

Föredrar du att mixa din egen blandning? Här kan du beställa Citronkaka i styck och kombinera med dina andra favoriter.

Citronkaka 25g

15,00krHinta
ALV Sisällytetty
  • Glutenfri (ren) havre, majsfiber, sötningsmedel: xylitol, kokosolja, naturlig arom, citronolja, salt.

Varför välja Fibr?

Vi är ett litet företag i Edsbyn, Hälsingland, som gör mellanmål och fika utan spår av gluten, mjölk, nötter, mandel, ägg, jordnötter och soja. Hos oss ska du alltid känna dig trygg med innehållet. 💛