top of page

Vi mixar i frystorkade blåbär som ger en fantastisk färg att äta med ögonen. En mild smak som gillas av både stora och små. Fibr Blåbärspaj smakar lika bra direkt som den är, eller varför inte hacka ner i gröten eller krossa och sprinkla över glassen -möjligheterna är många! 

 

Boxen innehåller 25 st Blåbärspaj á 25 gram.

 

✓ Med fiber & låg sockerhalt

✓ Energibar fri från gluten, mjölk, nötter, mandel, ägg, jordnötter och soja.

✓ Framtagen av dietist.

 

Fibr Original har låg sockerhalt och innehåller finskt björksocker, även benämnt xylitol. Det är en naturlig sötning utvunnen från träd som ger en något kylande sötma. Björksocker påverkar ditt blodsocker minimalt och är snällare mot tänderna jämfört med vanliga sockerarter. Björksocker är en sockeralkohol och överdriven konsumtion kan ha laxerande effekt.
 

Vi jobbar helhjärtat och noggrant med allergenfri mat, läs mer här.
 

Precis som alla våra läckerheter är Fibr Blåbärspaj bakad med kärlek och omsorg på vår egen fabrik i Edsbyn, Hälsingland. Våra produkter är inspirerade av svenska fikaklassiker och lätt att packa med, lätt att tycka om!
 

Föredrar du att mixa din egen blandning? Här kan du beställa Blåbärspaj i styck och kombinera med dina andra favoriter.

Blåbärspaj 25-pack

299,00krHinta
ALV Sisällytetty
  • Glutenfri (ren) havre, majsfiber, sötningsmedel: xylitol, kokosolja, blåbär 2%, naturlig arom, salt.

Varför välja Fibr?

Vi är ett litet företag i Edsbyn, Hälsingland, som gör mellanmål och fika utan spår av gluten, mjölk, nötter, mandel, ägg, jordnötter och soja. Hos oss ska du alltid känna dig trygg med innehållet. 💛 

Vi bakar alla våra produkter på egen hand i vår fabrik och älskar att hitta på nytt! Därför hittar du ofta nyheter och massor av roliga smaker hos oss. 🍭