Perfekt för dig som vill baka gott glutenfritt bröd – eller för dig som brukar handla Martas Gourmetbröd i butik. Brödet kan du nu baka själv hemma med exakt samma råvara som i bröden i butiken.
Gourmetbröd är en mjölmix är bakat på glutenfri havre, nypon och äpple – passar dig som vill ha ett bröd utan jäst. Brödet påminner om ett danskt rågbröd eller filmjölkslimpa i sin karaktär.
Så här bakar du Fibr Gourmetbröd:
1. Mät upp vatten och vinäger i en bunke.
2. Häll i mjölmixen och rör om tills du får en smidig deg.
3. Låt degen vila 10 min.
4. Tippa på en plåt eller häll i en liten 1L brödform.
5. Grädda 60 min i varmluftsugn 200°C. Låt svalna innan du skär upp.
✓ Påsen är 225 g och ger en limpa.
✓ Endast sju ingredienser – inga tillsatser.
✓ Fri från gluten, mjölk, nötter, mandel, ägg, jordnötter och soja.
✓ Utvecklad av vår dietist Adam.
Våra mjölmixar är utvecklade för att vara så rena som möjligt, utan tillsatser och med kort ingredienslista. Vi jobbar helhjärtat och noggrant med allergivänlig mat och packar dem själva i vår egen fabrik i Edsbyn, Hälsingland.
Gourmetbröd Mjölmix 225g
Blanda en 6-pack, få 15% rabatt!
Torrt, ej över normal rumstemperatur. Sorteras som pappersförpackning.















































