Fibr Frallor är äntligen här! Flera år av produktutveckling och nu har vi äntligen tagit steget att lansera en mjölmix för frallor som uppfyller alla våra krav - kort ingredienslista, inga tillsatser och utan gluten, mjölk och ägg.
Så här bakar du Fibr Frallor:
1. Mät upp vatten och blanda ner olja, mjölmix och ev. sötning.
2. Rör om tills du får en smidig deg (det tar lite tid).
3. Låt jäsa till dubbel storlek med en handduk över, ca 30-60 min.
5. Forma till fem runda frallor och lägg på en plåt.
6. Låt jäsa i 30 min till.
7. Grädda i varmluftsugn 175°C, i ca 15 min eller tills innertemperaturen är 95°C.
✓ Påsen är 225 g och ger 5 frallor.
✓ Endast fem ingredienser – inga tillsatser.
✓ Fri från gluten, mjölk, nötter, mandel, ägg, jordnötter och soja.
✓ Utvecklad av vår dietist Adam.
Våra mjölmixar är utvecklade för att vara så rena som möjligt, utan tillsatser och med kort ingredienslista. Vi jobbar helhjärtat och noggrant med allergivänlig mat och packar dem själva i vår egen fabrik i Edsbyn, Hälsingland.
Frallor Mjölmix 225g
Blanda en 6-pack, få 15% rabatt!
Torrt, ej över normal rumstemperatur. Sorteras som pappersförpackning.















































