top of page

Ett vaniljhjärta i all sin enkelhet. En klassiker som sällan går fel. Nu kan du för första gången äta ett vaniljhjärta bakad på fullkornshavre. Hur häftigt är inte det?!  

 

Boxen innehåller 25 st Vaniljhjärta á 25 gram.

 

✓ Med fiber & låg sockerhalt

✓ Energibar fri från gluten, mjölk, nötter, mandel, ägg, jordnötter och soja.

✓ Framtagen av dietist.

Fibr Original har låg sockerhalt och innehåller finskt björksocker, även benämnt xylitol. Det är en naturlig sötning utvunnen från träd som ger en något kylande sötma. Björksocker påverkar ditt blodsocker minimalt och är snällare mot tänderna jämfört med vanliga sockerarter. Björksocker är en sockeralkohol och överdriven konsumtion kan ha laxerande effekt.

 

Vi jobbar helhjärtat och noggrant med allergenfri mat, läs mer här.

Precis som alla våra läckerheter är Fibr Vaniljhjärta bakad med kärlek och omsorg på vår egen fabrik i Edsbyn, Hälsingland. Våra produkter är inspirerade av svenska fikaklassiker och lätt att packa med, lätt att tycka om!


Föredrar du att mixa din egen blandning? Här kan du beställa Vaniljhjärta i styck och kombinera med dina andra favoriter.

Vaniljhjärta 25-pack

299,00 krPris
Moms ingår
  • Glutenfri (ren) havre, majsfiber, sötningsmedel: xylitol, kokosolja, naturlig arom, salt.

Varför välja Fibr?

Vi är ett litet företag i Edsbyn, Hälsingland, som gör mellanmål och fika utan spår av gluten, mjölk, nötter, mandel, ägg, jordnötter och soja. Hos oss ska du alltid känna dig trygg med innehållet. 💛