top of page

Tiramisu i en havrebar?! Nästan för galet för att vara sant, men här är vi! En slå-dig-i-ansiktet-smak som passar perfekt till dig som gillar bittermandel (och kanske en lite vuxnare?) smak. Dessutom har den ett fantastiskt kakaotäcke som både ser- och smakar otroligt. Ge den en chans och låt oss veta vad du tycker! 
 

✓ 25 gram

✓ Med fiber & låg sockerhalt

✓ Energibar fri från gluten, mjölk, nötter, mandel, ägg, jordnötter och soja.

✓ Framtagen av dietist.

 

Fibr Original har låg sockerhalt och innehåller finskt björksocker, även benämnt xylitol. Det är en naturlig sötning utvunnen från träd som ger en något kylande sötma. Björksocker påverkar ditt blodsocker minimalt och är snällare mot tänderna jämfört med vanliga sockerarter. Björksocker är en sockeralkohol och överdriven konsumtion kan ha laxerande effekt.

 

Vi jobbar helhjärtat och noggrant med allergenfri mat, läs mer här.
 

Precis som alla våra läckerheter är Fibr Tiramisu bakad med kärlek och omsorg på vår egen fabrik i Edsbyn, Hälsingland. Våra produkter är inspirerade av svenska fikaklassiker och lätt att packa med, lätt att tycka om!
 

Gillar du Tiramisu? Då kan vi även tipsa dig att ta en titt i vårt breda sortiment av glutenfria mellanmål och snacks, till exempel Fibr Dammsugare

Tiramisu 25g

15,00krHinta
ALV Sisällytetty
  • Glutenfri havre, majsfiber, sötningsmedel: xylitol, kokosolja, kaffe, kakao, arom.

Varför välja Fibr?

Vi är ett litet företag i Edsbyn, Hälsingland, som gör mellanmål och fika utan spår av gluten, mjölk, nötter, mandel, ägg, jordnötter och soja. Hos oss ska du alltid känna dig trygg med innehållet. 💛