top of page
Våra värderingar

Det här är vår kompass för vad vi tror är vägen mot en friskare värld.
fibr innehåll bild

Näring ska vara gott

Vår logik:
1. Ett hälsosamt livsmedel kan bara vara hälsosamt om det äts upp.
2. Smaken är den enskilt viktigaste faktorn när vi väljer vad vi ska äta.

När vi lägger ihop dessa två faktum kan vi inte komma till någon annan slutsats än att hälsa måste alltid smaka gott!

Varumärket Fibr är i sig ett näringspåstende. Alla våra produkter är rika på fiber, dvs innehåller mer än 6g fiber per 100g. Vårt mål är att göra det smidigt, roligt och gott att byta ut näringsfattigt fika, mellanmål och snacks till fiberrikare alternativ.

Mat är gemenskap

 

Mat är mer än bara näring - det är också gemenskap. Vi vill att Fibr ska inkludera så många människor som möjligt, först då tycker vi att hälsosam mat gör skillnad på riktigt. Vi är därför stolta över vår egen fabrik som vi gjort helt fri från alla EU:s 14 allergener, så att du med en allergi alltid kan känna dig trygg med att det inte finns några "spår av" hos oss.

fibr orange chocolate.jpg
IMG-1437 (1).jpg

Närmre mat är bättre mat

 

Alla våra produkter är bakade med kärlek och noggrannhet av vårt team i Edsbyn i hjärtat av Hälsingland. Den gemensamma nämnaren i alla våra produkter är den glutenfria rena havren som odlas i norra Finland. Med den gör vi vårt basrecept och sedan toppar vi med roliga smaksättningar så att smaken alltid är vad namnet utlovar.​ Vi är ständigt på jakt efter nya leverantörer av närodlade ingredienser. Har du en idé? Hör av dig! Vi är alltid öppna för roliga samarbeten.

Mat är till för att ätas​

 

Vi gör alla våra produkter själva utan mellanhänder och vi kan därför ha full kontroll på det svinn som kan uppstå på vägen fram till att produkten äts upp. Det spill som kan bli i produktionen på grund av fel form eller storlek säljer vi i vår svinn-shop. Om något inte går att sälja, men går fint att äta ändå, ger vi detta till Matakuten i Gävle som distribuerar det vidare till behövande.

1.png
bottom of page