top of page

HUR DET BÖRJADE

Fibr startade hemma i vårt kök och föddes ur vår gemensamma passion för havre, fiber och folkhälsa.

 

Om vi i den här delen av världen börjar äta mer fiber kan vi förebygga hjärt- och kärlsjukdomar och leva längre. Fiber är dessutom den bästa maten för tarmfloran som är en viktig del av immunförsvaret. När vi lärde oss detta gick våra skaparhjärnor igång och de tre senaste åren har vi jobbat med ett mål i sikte: att göra fiber till det godaste du smakat!

Att vara kreativa i köket är det bästa vi vet och vi utvecklar alla våra recept från grunden med fiberinnehållet i fokus och så kort ingredienslista som möjligt. Men mat är mer än bara näring - det är också gemenskap. Vi vill att Fibr ska inkludera så många människor som möjligt. Vi är därför  stolta över vår egen fabrik som vi gjort helt fri från alla EU:s 14 allergener. Alla våra produkter är bakade med kärlek och noggrannhet av vårt team i Edsbyn i hjärtat av Hälsingland.

Vi tror att framtiden är fiberrik. Följ med på vår resa mot en friskare värld!

IMG_8738_edited_edited_edited.jpg

/Adam & Therese

Dietist och agronom

Grundare av Fibr

OMNÄMNDA I:

allergia tipsar om fibr.png
allergibladet tipsar om fibr.png
Astrid wild och fibr.png
matvärden tipsar om fibr.png
fibr med i tidningen hälsingland.jpg
Fibr företagarna årets 103 unga ideer.png
Tycker om ovanåker - repotage om Fibr
tidningen hälsingland fibr.png
bottom of page