top of page

Martas Gourmetbröd är ett grövre bröd med textur som får sin saftiga smak från äpple, äppelcidervinäger och nypon. Påminner i sin karaktär om danskt rågbröd. Brödet är bakat med bikarbonat istället för jäst precis som man gör i en filmjölkslimpa. 

 

Varför blir solrosfrön i brödet gröna?

Solrosfrön innehåller klorofyll. Det är ett pigment som i kontakt med bikarbonat och hög temperatur ändrar färg till grönt. Det är helt ofarligt!

 

Nettovikt 460 gram.

 

Skickas rumstempererat. Frys in direkt när du tagit emot varorna.

SVINN Martas Gourmetbröd 8-pack (1 kartong)

199,00 krPris
Moms ingår

Välj 8 valfria bröd, få 15% rabatt!

  • Vatten, glutenfri havre, solrosfrö, äppelcidervinäger, äpple, nypon, psylliumfröskal, bikarbonat och havssalt.

Varför välja Fibr?

🌲 Vi är ett litet företag i Edsbyn i Hälsingland som bakar fritt från gluten, mjölk, nötter, mandel, ägg, jordnötter och soja. 
 

⚡ Våra populäraste produkter är våra energibars i smaker som är lätta att känna igen och lätta att tycka om.
 

🌾 Fibr är rik på fiber och fullkorn och vi bakar dem i vårt eget bageri. 
 

🍭 Vi älskar att hitta på nytt så därför hittar du ofta nyheter och roliga smaker hos oss.

Vanliga frågor

Är er havre glutenfri?

Ja, vår havre är ren glutenfri havre under 20 ppm (oftast mycket lägre än så).

Kan jag som är allergisk äta Fibr?

Vår produktion är helt fri från spår av gluten, mjölk, nötter, mandel, ägg, jordnötter och soja. 

Du kanske gillar

bottom of page