BOXMEAL STARTAR SAMARBETE MED FIBR

Om Fibr är en lokal hälsohjälte så är Boxmeal en vardagshjälte på arbetsplatsen. Heta på varsitt område har de tagit hjälp av varandra. Genom att erbjuda minibutiker med det bästa inom mat, fika och dryck bidrar Boxmeal till glädje och energi på arbetsplatsen. Boxmeal har sedan tidigare samarbeten med etablerade varumärken så som Nocco, Vitamin Well, Ramlösa och Wasa knäckebröd. Nu växer portföljen ytterligare då det nystartade och innovativa varumärket Fibr ansluter sig till tjänsten.

"Vi vill vara nytänkande med högt fokus på bra service och lokala samarbeten. Våra lunchlådor, sallader och frukostmackor tillagas därför av många lokala leverantörer, som likt oss sätter kvalitet och hållbarhet främst. Att nu addera Fibr till sortimentet känns som en självklarhet!" - Hampus Granström, grundare av Boxmeal Sverige.


Fibr är hälsoföretaget som fokuserar på att öka fiberintaget utan att kompromissa med smakupplevelse. Detta gör dem via tre produktkategorier som innefattar frukost, mellanmål och fika. Företaget drivs av tydliga värderingar som genomsyrar hela verksamheten. Detta syns extra tydligt i den senaste lanseringen av Svinn-sortimentet där överblivna och defekta bars säljs till rabatterade priser.

Se hela Fibrs sortiment.


Faktum är att en tredjedel av all mat som produceras i världen aldrig äts upp, något som även Boxmeal vill förändra. Med den digitala plattform med smart lagerhantering kan företaget minimera svinn och enkelt erbjuda anställda att göra bokningar av matlådor och frukostmackor till nästkommande arbetsdag.


"Det går helt i linje med vad vi på Fibr vill associeras med och stå för", berättar Fibrs Grundare & VD Therese Holmsten.


Holmsten fortsätter - "Även om vi på Fibr idag gör det mesta inhouse, allt från produktutveckling till produktion och marknadsföring, så behöver vi som start-up ta in expertis där vi kan. Därför ska det bli kul att se hur Boxmeal kan hjälpa oss nå ut till fler arbetsplatser och kunder!"


Med andra ord en Fibr och Boxmeal en match made in fikarummet!


Önskar du ett svenskproducerat, nötfritt och fiberrikt fika på din arbetsplats? Kontakta Fibr och Boxmeal redan idag.


Kontakt:

Försäljning - adam@fibr.se

Order, Produkter - order@fibr.se

PR, Event och Samarbeten - sara@fibr.se