top of page

Omfamna sommaren tillsammans med Fibr! Boxen innehåller en blandning av fem härliga smaker som är noggrant utvalda för att du ska komma i rätt stämning inför den svenska sommaren. Sommarboxen gör sig lika bra till stranden, under cykelturen eller som gåva till sommarbjudningen.

 

Boxen innehåller 25 st Fibr á 25 gram i smakerna Jordgubbstårta, Citronkaka, Kärleksmums, Äppelpaj och Blåbärspaj förpackade i en box med grönt sidenband.

 

✓ Energibar fri från gluten, mjölk, nötter, mandel, ägg, jordnötter och soja. 

✓ Bakad i Sverige

✓ Rik på fibrer och fullkorn

✓ Framtagen av dietist
 

Fibr Original är utan tillsatt socker och innehåller istället finskt björksocker, även benämnt xylitol. Det är en naturlig sötning utvunnen från björk- och bokträd och ger en något kylande sötma. Björksocker påverkar ditt blodsocker minimalt och är snällare mot tänderna jämfört med vanliga sockerarter. Vi jobbar helhjärtat och noggrant med allergenfri mat, läs mer här.
 

Precis som alla våra läckerheter är Sommarboxen bakad med kärlek och omsorg på vår egen fabrik i Edsbyn, Hälsingland. Vill du fylla på din box med enskilda bars? Kolla in alla smaker i lager för att mixa och matcha som du önskar!

Sommarbox 25-pack

299,00 krHinta
ALV Sisällytetty
Tuote on loppu
  • Torrt, ej över normal rumstemperatur. Sorteras som plastförpackning.

Varför välja Fibr?

Vi är ett litet företag i Edsbyn, Hälsingland, som gör mellanmål och fika utan spår av gluten, mjölk, nötter, mandel, ägg, jordnötter och soja. Hos oss ska du alltid känna dig trygg med innehållet. 💛 

Vi bakar alla våra produkter på egen hand i vår fabrik och älskar att hitta på nytt! Därför hittar du ofta nyheter och massor av roliga smaker hos oss. 🍭

Våra populäraste produkter är våra energibars som vi bakar i smaker som är lätta att känna igen och lätta att tycka om!

Vanliga frågor